SLEEPWALKER

Idag var allting AWESOME! Var hos Nell och Sara igår och sen åkte vi till Astrid för att sova över. Vi kollade på Grinchen, Ponny Tale, Spongebob Squarepants, och massa andra barnfilmer, och åt chips med dip. Det var jätte mysigt! Sen gjorde vi en film som jag ska redigera imorrn. AWESOME! Och så har ju Adams album släppts. YIPPIE!!! Var ledig från jpskolan, skööönt.

Svampbobs morgon!

Imorrn blir det flera timmars filmredigering med massa effekter + backstage clips + bloopers + meny för TV + DVD bränning för mig! Hoppas jag hinner och orkar med allt. Ska simma, bada och rida också. Ska dusha nu och sen sova så jag orkar med nörddagen imorrn.

Snygga kläder jag hittade igår:

...?
Boyfriend Blazer (den beigea)
Cima Shirt
Oversize Stripe Top
Santa Fe Hood


Puss <3

FOR YOUR ENTERTAINMENT

Idag är en av världens bästa dagar!!! Adam Lamberts första album kommer äntligen ut. Gud vad glad jag är! Sen släpptes också hans "main song" For Your Entertainment"s musikvideo. Den är AWESOME! Man kan inte göra annat än älska honom. Underbar röst och personlighet. GRATTIS ADAM!

Somnade med hörlurarna på med hans låtar. Bästa sättet för bra drömmar!


PS. Gillar inte den första albumfronten.

http://www.youtube.com/watch?v=MSlWzvkJO9g
http://www.youtube.com/watch?v=pmdQ_52gG1k

Broken pieces break into me

Kan nog fylla 10 glas med de tårar jag gråtit idag...

I'm doing me up with a black coloured liner

Har varit smådeppig hela dan. Dels på grund av mitt förra inlägg och några andra saker... Hatar syrran. Hatar några friends, hatar några andra.

När jag äntligen kom hem, bort från vissa jag hatar, satte jag direkt på hörlurarna och höjde volymen så mycket som mina öron tålde och försökte tänka på annat. Satt och surfa runt och försöka hitta nått kul, men nej. Dagen e totalförstörd. Sparade några bra bilder från nätet som jag kan använda till en musikvideoprojekt jag gör, dels ingår det i ett annat projekt. Tänker inte avslöja, men om det går bra så får nog många reda på det, men nej. Tror knappast att det går bra...
Skissade lite på en teckning som blev helt ok. Musik = inte allt för fula teckningar.

Just när jag trodde att det inte kunde bli värre messar Mika mig och säger att vi typ inte kan se på New Moon imorrn. Ska kanske sova hos Nell då... Men hon har inte ringt så nu sitter jag och surar...

Sen har vårt köksbord blivit lite julstämnings-aktigt. När jag kom hem låg det pepparkakor i "tallrikshyllan" och mamma hade bakat muffins till jobbet och jag snodde 2. Mohaha.. ._.' Jag åt upp alla pepparkakor innan nån annan skulle ta dem och sen kom pappa hem med 4 flaskor julmust! Ska inte dricka allt för mycket för då blir jag full. Det var pinsamt förra året när jag sov över hos Mika.. hehe. Mer vill ni inte veta, minne för livet. Vi kom i alla fram till att Mika ska köpa leopardmönstrade stringtrosor åt mig... *host* Glöm det jag sa..

Aja, sitter nu i min stora, mysiga kofta och hare skönt.

Hunden jag skissade.


Me right now..


BITCH

Ibland vet man inte vilka som verkligen är ens vänner...


YOU SPIN MY WORLD RIGHT ROUND, RIGHT ROUND

Helluw! <3
Igår höll jag på att svimma, när jag ställde mig upp blev jag snurrig och till slut såg jag nästan inget. Jag följde väggen till mitt rum och la mig i sängen. Efter några sekunder mådde jag bättre igen, men mitt huvud var jätte varmt! Sånt här händer mig ofta, jag borde kanske dricka mer vatten. Drack typ ingenting igår...

Köp en sån till mig så kommer jag dricka oftare!! :P


Idag hade vi bara 2 lektioner för vi skulle till polismuséet, ett av dem kanske 10 minuter för de som blev klara med provet tidigare, inkl mig. Vi hade en och en halv timmes rast, så jag och Sara gick för att titta på TV. Vi såg massa obehagliga barnprogram, läskigt...

Efter polismuséet stannade jag, Nell och Astrid kvar i stan för shopping! Vi hade jätte kul, förutom att jag som vanligt var dum och hade på mig boots med klackar, så mina stackars tår och framdelen av foten nästan dog. JAG dog. :'( Ni skulle bara veta hur ont det gjorde, kändes som om jag tappat mina tår så att ja blödde och att jag hade stora blåmärken på varje fot. Det BRÄNDES! Sen gick vi till ett café och köpte muffins. När vi var ute blev min mun proppfull med muffins så jag stod och försökte skrika. Nell satte sin hand under min mun och då bet jag av en muffinsbit som hamnade där. Nell fick panik och ba: VA FAAAN ERY, YUK!!! Och slängde muffinsen. Så stod det en kille i korvkiosken och gapskrattade åt oss, han fortsatte skratta när jag kollade efter att vi gått en lång bit från honom. Då började jag gapskratta åt honom. Hihi. Alltid kul att göra någon glad!

Peace sthlm!

Dagens outfit i sthlm (även om det e ointressant):

Linne - Gina Tricot
Filippa K Tröja - minns ej
Adidaskofta - Intersport
Fejkläderjacka - Vero Moda
Boots, läder - DinSko
Väska - Prada
Mössa xD - Puma



Sen åkte vi hem till Nell och hade flumkul! Mörkerkull e FUN! <3 Astrid bjöd oss också på KLUBBA! <3

KLUBBAAAH

I mörkret kan Sara passa på... (det var mörkare, hade blixt)

Sen på kvällen gick vi till Sara och Nells dansuppvisning, de var jätte duktiga och nu kanske jag ska börja i HipHop med Sara! <3


2 måsten:


Måste köpa till sötis<3


Måste döpa min moppe till Sasha!

PICZ

Lite bilder jag tagit underveckan:


En tass jag ritade och fotade enär jag hade tråkigt...


Mitt sudd Knut! Stift som hår, e han inte söt?


Mitt stökiga skrivbord som jag aldrig orkar städa frivilligt, såhär ser det ut varje dag.


Mys utanför kafeterian i stallet. <3


Stackars Best Friend med handskar på öronen :P


Hur ska man sitta på hästen?


Håller på att svälta ihjäl så nu går jag och småäter! Puss, hej!

CRAZY HORSE

Sara hängde med till stallet när jag jobbade och red och vi hade väldigt kul och mysigt. Jag fick en unghäst, ca 6år som blev lite för glad i ridhuset och började bocka och sparka bakut så fort vi fick upp farten. Om jag försökte bromsa in henne så blev det bara värre så allt jag fick tänka på var att hålla mig kvar, lyssna på instruktören och vara lugn. Lyckades efter en liten rodeotur i ridhuset. Fick till några tusen bockningar. I början av lektionen fick jag hoppa upp i farten för att hon inte ville stå still, jag höll mig kvar hängandes i stigbygeln men fick kontroll efteråt. Så jag fick typ bara skritta runt hela lektonen, över bommar och så. Fick en ordentligt smäll i ansiktet första stegrandet. Hästens huvud mot mitt ansikte. Ouch. Blödde i alla fall inte så det var helt okej.


Bilder på mys i stallet lägger jag upp imorrn.

Nyss så tittade jag på Omen. Den var inte så läskig, mer obehaglig. Aldrig kul att titta på skräckis själv... Ingen av mina kompisar vågar inte se skräckisar med mig, de suger verkligen. Ska allt låsa in mina vänner med mig, mohaha. What happens in Erys house stays in Erys house. Nej men så ond e jag inte, eller?


Natti <3

TJAAA...

Tjo! Det gick ortoligt bra på ridningen idag. Red min älskade Picco och jag fick ner honom på tygel och form. Han e bara 5år och har inte riktigt lärt sig framdelsvändning men det gick jätte bra. Blivit lite framsteg med honom. Fick beröm av instruktören också, så det var kul. Sen åkte jag till coop och köpte godis och Mer. Tranbär och päronsmak, den e ny och smakade helt okej.

Imorrn ska jag rida och jobba i stallet igen och Sara hänger med för att sedan plugga. Kommer bli mysigt.

Mamika ville att jag, Mika och Angie hänger med och ser på New Moon. Så det kanske jag gör under veckan. Hoppas den e bra. Nea sa att det var action i den, Ery like <3

Orkar inte byta dator just nu så det blir inga bilder, ska försöka fixa det imorrn eller övermorgon.

Puss, hej!

SMOOTHIEHOT

Vaknade typ för en timma sen, planen var att vakna runt 15.00 men blev hotad om att min lillasyrra skulle ta min smoothie om jag inte vaknade, so here I am! Till frukost åt jag japanska pannkakor och smoothie! Jätte gott. Nu spelar jag Fishville på facebook, och har fått massa presenter där av Nell, hihi. Är man spelnörd så är man. Men nu måste jag byta om och gå ut med hunden eftersom att det bara e jag hemma just nu. Ush, det är säkert iskallt ute. Sen ska jag nörda lite, titta på TV, plugga och sen rida! Ska träna på framdelsvändningar idag. Det ska bli kul. Ska nog rida barbacka, mysigt när det är kallt. Och så pratade jag med mormor i telefon <33 Har sagt vad jag vill ha i julklapp från bästaste japan. Längtar till jul, det är så mysigt med julkänsla när det e mörkt och lukten av pepparkakor och brinnande ljus och att köpa julklappar, hehe nu ska jag inte sitta och drömma mer. Puss, hej!


DON'T WAKE UP IN THE MORNING

Har varit trött hela dan, och äntligen så har jag vaknat till! Men så råkar det just nu vara natt... Sara och Nell kanske skulle sova hos mig men de blev inte av. Imorrn ska jag sova till 15.00 och sen åka och rida (egentligen idag). Sen har jag hemkunskapsprov på måndag men orkar inte plugga till de, onödigt ämne. Man har ju precis fått MVG i NO uppsats och matteprov. ^^ Och så råkade man ha bästa uppsatsen sa hon. Är man bäst så är man, just face it. Haha. Ska se Omen imorrn med pappa, och så har han lovat att köpa moppe till mig när jag fyller 15. Jag e ju bara så bäst, jag betalar 0%, yippie!

Kjam <3

LASERDOME

Fan vad trött jag är idag. Det enda jag konsentrerade på i jp skolan var att hålla ögonen öppna. Men på rasterna så halvsov jag så fort jag blundade. Sov lite bakom luggen under lektionerna också. Alla är så smarta där, jag e värsta efterbliven. Jag fattar 0. Värsta komplicerade professormatematik. Ush.
Efter skolan skulle min klass (i sv/eng skolan) åka till sthlm för att göra Laserdome. Det var jätte kul, och vi plockade upp Sara och Nell på vägen dit. Tjejerna mot killarna, men killarna vann :( aja, det var ändå jätte kul!

Kjam <3

...FREDAGSMYS, OM DET SÅ ÄR DET SISTA...

Sitter och borstar tänderna med skitsnygg rosa tandkräm, hah. Ska inte lägga mig på ett långt tag, men det är mysigt med rena tänder. Hade fredagsmys med familjen och jag åt som en gris; fil med honung, popcorn, blåbär, glass med chokladsås, saft och godis. På bara en halvtimme, jag e bara så bäst på att äta.
Annars har jag nördat mig som vanligt, snackat aslänge i telefon med kompisar, tittat på TV, och pluggat. Det är så stressigt i skolan och jag mår inge bra, ska gråta mig till sömns sen så jag mår lite bättre imorrn. Nemo får dela säng och filt med mig och trösta. :') Aja, jag gick till busstationen med Astrid och Malin, det e så tråkigt att gå själv. Sen åkte Astrid med mig en station. Yey! Aja, nu ska jag overloada inlägget med några bilder. Puss.


Muffins min mamma bakade <3 choklad och witschoklad. Mums!

Fler bilder kommen, datorn e cp..

Kjam <3



NI BETYDER MEST

Tänke lista några som betyder speciellt mycket för mig (inte i någon speciell ordning). Några har jag tappat kontakten med, men kan inte göra något åt det eftersom att jag inte vet vart de befinner sig just nu. Jag önskar att vi kunde få tillbaka lite tid tillsammans... Vill bara att ni ska veta vad ni gjort för mig <3

Sara

Nell

Familj
Släktingar
Mika
Angie

Mami
Maho
Adam

Moa
Ylva

Linnéa

Zach
Nemo

Bill
Erika
Luna

Säg till om jag glömt dig <3

Kjam <3

PIP

Feber fast ändå inte... Och så ere nått som i tvättrummet som har pipit aslänge, mina föräldrar e inte hemma så jag vet inte vad jag ska göra. Uhhh, huvudvärk... Ska höja musiken så slipper jag det..
Men jag slapp gå till bussen för mamma hade en kort jobbdag typ, så jag fick skuts i sista sekund, mwah!


Kjam <3

TJOLAH

Här sitter jag och har tråkigt. Har läst några bloggar. Imorrn har jag prov som jag inte orkat plugga till. Vi får se hur det går, får hoppas på det bästa. Och så ska vi göra nån fucking line dance på jumpan, men snälla :'( Blir nog en skitdag imorrn.

             Kommer deppa hela dan...

Aja, nu ska jag gå och tvätta och fixa ansiktet!

Kjam <3

Muffins lover

Nu äter jag min tredje muffins. Gu va gott de e. Jag är en sån som inte kan sluta äta när jag väl börjat, men det gäller bara sötsaker. Snart ska jag gå och sno en fjärde. Mums<3
Igår nördade jag framför datorn i minst 10 timmar, såg säkert förskräcklig ut idag, lär mig aldrig av mina misstag. Har haft ont i huvudet hela dan och det kändes som o jag hade feber. Jag gjorde inte något speciellt på datorn, typ bara facebookade, lyssnade på musik och youtubade. Tänk vad länge man kan hålla på, mpphh. Aja, nu ska jag nörda lite till och sen kolla på scrubs och plugga lite. Scrubs är verkligen det bästa som finns! Har sett alla avsnitt som sänts i sverge 6ggr. Det är alltid lika kul, man är lixom fast. Finns scrubs och adam är livet super!


BLOGGFRÅGOR

Har jätte tråkigt, ont i huvet, trött, mår helt enkelt SKIT! :'( Men jag slipper må ännu värre för jag fick skjuts hem från skolan av papi så jag slapp bli helt genomblöt! <3

För att ha nått att göra svarar jag väl på ointressanta frågor..

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
Typ 3
Vilken svordom använder du mest?
Fuck, jävla, skit, fan (men orka svära)
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
6:30, men går aldrig upp.
Hur många resväskor äger du?
Typ en.
Var köper du dina matvaror ifrån?
Va fan skulle jag slösa pengar på mat?!
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Jaaa! Grisar ska inte va med på foton.
Vilken var den senaste filmen du såg?
2012
Har någon av dina vänner barn?
Hoppas inte
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Allt jag hittar
Har någon någonsin kallat dig lat?
Typ varje dag
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Chokladmjölk, finns inge värre än mjölk
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Typ alla berättar för mig
Använder du huvtröjor?
Om jag orkar
Kan du vissla
Yup
Vem var den senaste som ringde dig?
Mika
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Nej jag vet
Tittade du på tecknat när du var liten?
Fortfarande
Hur många syskon har du?
Två
Vilken film kan du alla replikerna till?
Orka kunna
Äger du några band-t-shirts?
Nope, men ska göra Adam t-shirt<3
När flög du senast?
I somras
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
fem
Läser du för skojs skull?
Sällan jag gör
Pratar du några andra språk?
Japanska, engelska och lite franska
Diskar du din egen disk?
Diskmaskin
Har du gråtit offentligt?
Ibland
Har du en stationär dator eller en laptop?
Båda
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Varför skulle man?
Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Får se
Har du några tatueringar eller piercingar?
Nej, om inte öronen gills.
Kan du kasta macka?
Men orka
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
Det beror på
Har du en blogg?
Nej?
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partners?
Kunna lita på honom.
Gillar du din boendesituation?
Visst
Vilken är din favoritfrukt?
Annanas
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nej, äter som en gris hela tiden.
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
15
Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?
Becca
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Venne
Gillar du senap?
Ibland
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Aldrig
Sover du på sida, mage eller rygg?
Mage :P
Tycker du om att krama folk?
Kramas du, kramas jag
Skulle du säga att du är trendig?
Haha nej
Har du en digitalkamera?
Vem har inte?
Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Jag skulle inte reagera
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
Har aldrig gråtit av en pappersbit.
Vad är du allergisk mot?
Allt jag hatar
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
VARFÖR SKULLE JAG?!
Vad skulle dina barn heta, pojke & flicka?
Zach, Michael, Allison, Michelle typ..
Vad var den senaste musik du lyssnade på?
Time For Miracles

Sömn - Bästa skönhetsreceptet

Sitter och borstar tänderna. Har lovat mig själv att lägga mig lite tidigare idag så att jag inte ska gå runt med stora påsar under ögonen imorrn, som jag annars alltid gör. Men eftersom att jag nu suttit och borstat tänderna i en halvtimme så tror jag inte att jag är på sovhumör...
Annars har jag som vanligt haft skola idag och direkt efter stressat till stalljobbet och ridningen. Precis innan jobbet slutar (20.00), gick Elin, Amanda och jag och proppa i oss socker. Sen satte vi upp sadlar på sadelhållare, satte oss i sadlarna och jämförde stigbyglar med varandra. Det är alltid kul att vara barnslig <3 Jag tycker att det är barnsligare att gå runt och säga att man typ är "vuxen" och inte få ha kul! Och ja, när vissa ska ha "kul" går de runt och festar med alcohol och sånt. Jag tror inte att de egentligen tycker att det är det roligaste. Om det nu är så att man tycker det beror ju det alltid på att man ska testa alcohol för första gången genom t.ex grupptryck, jag tror inte att man sitter själv och testar sånt. Så jävla töntigt att inte vilja vara "töntig".

Kjam <3

FETTO

Har nyss varit ute ätit pizza. Jag åt ju inte en hel pizza, för det har jag aldrig orkat så jag åt en halv :P Och nu sitter jag och proppar i mig en massa godis för det är ju ändå lördag! <3 Och så har jag ätit lunch 2 ggr, japanska pannkakor och sushi och imorse åt jag mer frukost än vad jag brukar äta. Haha, nu känner jag mig feeet! Ska gå och simma imorrn, sen cykla, rida, cykla och sen ut med hunden. Kanske ska jag jogga lite när jag ändå är ute om jag orkar. Då bränner jag lite fett och får lite muskler. Yey! Nej men inte muskler utan "muskler", ni vet, bli lite starkare och bätte kondition. Har asdålig kondis. Hihi, jag sitter framför TVn och datorn hela dan och småäter annars. Dålig vana. Sen på måndag ska jag bära en 10kg väska, jobba 5 timmar i stallet och sen rida. Sen så får jag ett fint avslut; träningsverk. Det kan faktiskt vara skönt ibland. Aja, nu ska jag plugga (ush) och lyssna på Adam.

Kjam <3

2012

Såg premiären av 2012 igår med Mika och Mamika i sthlm. Den var så AWESOME!!! En av de mest spännande film jag någonsin sett, och hjärtat höll på att hoppa ut xD Sen på slutet av allt, Adam Lambert sjöng under eftertexten. Jag är så glad att hans karriär blivit större. Han är värd det, och mycket mer. Hoppas att han blir större i världen.
Mika grät varje gång någon dogi filmen, typ 5ggr. Så gulligt, hihi.
2012 är i alla fall en film som jag verkligen rekommenderar, se den helst på bio då den är som mest realistisk och spännande. Hoppas jag hinner se den igen på bio. Om du sett den, berätta gärna hur du tyckte att den var!

Kram <3

Biokväll snart igen!

Om en timme ska jag till sthlm med Mika och gänget och titta på premiären av 2012, de kommer bli jätte kul! Så nu väntar jag bara på att min limousine ska komma och hämta mig. Hoho...
För typ två veckor sen såg jag "This Is It" med Sara, Nell och Cornelia och den vara bara så bra!!! Jag rekommenderar den verkligen. De grät och fick rysningar, och jag hade tårar i ögonen. Men det var då och idag ska jag se 2012 som sagt, och bästaste Adam sjunger i den (anledningen till att jag vill se den :P)! Han är verkligen en otroligt bra sångare och jag lyssnar på honom dag ut och dag in (nu också). Så jag hoppas det blir en super kväll! Ska proppa mig full av godis så imorrn kommer jag vara tjock. Filmen slutar typ 22.00 och jag måste plugga när jag kommer hem men skriver hur det var imorrn! Puss & Kram <3


Min assnygga afro jag köpte för 2 dagar sen. :P

VI VILL HA FRITID!

Det känns som om det enda man gör när man går i min skola är att plugga. Vi ska skriva typ 4 uppsatser på en vecka, och så har vi så jävla många prov!!! Skolan är till för att lära sig, men man måste också få ha lite fritid?! Under höstlovet fick jag plugga till prov och läxa till måndagen efter lovet. Det suger verkligen. Lärarna borde planera lite bättre för vi har typ 5 prov en vecka och nästa vecka har vi nästan inget alls!
Detta påverkar dels sin fritid, men också betygen. När man har så här många saker på gång så hinner man inte göra allt ordentligt för att man samtidigt måste tänka på andra saker. Det går inte så jätte dåligt för mig i skolan, men varje gång som det är mycket prov och läxor ser jag att betyget sjunker. Visst, man hinner vara inne på datorn och sånt 2 timmar eller nått, men man känner sig stressad för att man hela tiden tänker; jag måste göra *** ikväll, imorrn så hinner jag inte med det här för då ska jag göra ***. Är det så för dig också?

NO AFRO, NO LIFE

Idag köpte jag äntligen en afro! Sen skulle jag göra filmen som jag planerat, men det gick åt skogen... Skulle klona mig men kameran ville inte stå still, hittade inte kamerastädet så jag blev sur och raderade allt. Får göra ett nytt försök imorrn! Jag blev skitsnygg i afron, grr! Haha, nej men de va kul med en stor tung boll på huvudet.
Måste göra en So uppsats men jag orkar aldrig börja... Vill vara klar tills på fredag men när det gäller mig så går det nog aldrig. Får börja nån gång ikväll i alla fall tror jag. Hoppas ni får en mysig kväll!

Kjam <3

Vänner gör en gladast<3

Man blir ju alltid så glad när någon berättar att man betyder mycket i ens liv, och när man får massa söta kommentarer från vänner<3 Sötis Nell sa att jag betyder jätte mycket i hennes liv och det gjorde mig jätte glad! Att jag är rolig, speciell, konstig, snäll, omtänksam, bra på olika saker mm. blir man som lyckligast av när man får höra det. Allt kommer inte bara från en person, utan många "make my day". Det ökar självförtroendet och man får en super dag. Ville bara säga ett speciellt tack till Sara, Nell, Mika, Angelica, Nea och Mamika som alltid är så super schyssta och roliga! Tack sötisar, love ya <3


Vi har alltid kul tillsammans Sara<3

Kjam <3

Måndag: Slit

Måndag, nästan den sämsta dagen, skolan börjar igen efter helgen. Orkar verkligen inte med skolan, ibland så önskar man att man hade nån maskin som man tryckte på en knappt och vips, så kunde man allt. Haha... mina fantasier. Men Nell och jag flummade till oss ordentligt på hemkunskapen, kanske överdrivet och så fick vi slut på luft och det slutade med magont. Som vanligt.
Efter skolan så fick jag stressa till bussen så att jag hinner till "jobbet", alltså stallet. Jag glömde såklart min jacka och just denna kalla dag, så började kvällen med att skölja 3 hästar, jag blev blöt och det var början på en frusen dag. Men jag kom på en perfekt mängd kläder man ska ha när man rider sent på hösten! Inte för kallt och inte för varmt, mysigt <3 Ridningen gick väl ganska bra, jämfört med igår i alla fall när jag inte fick ner Bella i from, men idag så red jag Chanell och det gick ganska bra. Vi ska få uppträda med kadrilj på julshowen, yippie!!!

Mycket kläder för en kall dag, Allt detta + skyddsväst + ridstövlar. Tungt!

Edit Freak

Asså jag har typ en planering på saker jag ska göra och redigera. Kommande är en musikvideo, men till den behöver jag en afro. Ska nog åka till täbban imorrn och köpa en. (: Och så känner jag att jag måste photoshopa... Men har ingen bra idé. Kanske ska klämma in mig bredvid Zach eller nått... Idéer plz? Sen har jag 3 filmer att redigera. Men just nu vill jag bara göra ingenting. Ska nog sätta mig framför TVn med Scrubs, chips och godis i knät. Kjam<3

Tråkig lördag

Vaknade tidigt på morgonen för att åka till Japanska skolan, ush. Sen skulle jag ha en tråkig presentation. Ännu mer ush... Men jag tvingade Angie, Mika och Mamika att hänga med mig och titta på 2012 på bio på fredag, så jag hoppas vi gör det! <3
Sen skulle jag åka och fiska med familjen. xD Åkte jätte länge i en skog med slingriga vägar så mina småsyskon blev åksjuka och jag trodde att de skulle spy,  och jag var jätte rädd. Men de gjorde de inte. Sen blev det helt mörkt när vi fiskade så man såg ingenting.

Jag fastnade såklart med draget, inte i botten utan i ett träd bakom mig -.- Sen ville jag hem för jag frös och då skulle vi gå i en mörk skog, det gick inge bra och mina skor blev jätte leriga :'( Men det var snöskor så det var inte så farligt.

Sen åkte vi till coop för att köpa godis och jag lekte med käpphästarna med mina syskon, haha. xD Ery like<3


Dagens pinsamhet:
1. På morgonen kom det typ 5 personer och samlades runt mig och ba: HERREGUD VAD DU E LIK DIN MAMMA!!!!! Jag ba skrattade och gick..
2. Jag fick vatten i luftstrupen när vi åt lunch i jp skolan och fick en högljudd hostattack, alla började skratta för att jag fick illröda öron.
3. Trodde de va tomt i coop så jag busade med syskonen och leksakerna, sen var det några där som stod och stirra som om jag var en psykopat.

Aja nu ska jag gå och äta muffins, kjam <3

Kort dag...

Idag bröajde skolan 8.00, ush. Men den hade vi 3 lektioner och sen skulle klassen åka och bowla så vi missade 2 lektioner. Det kändes skönt för en fredag! Sen gick Nell och jag till täbban. På vägen dit var vi asfnissiga. En sak var att Nell sa nått kul till mig medans jag hade en burk med läsk mot munnen, och då fick jag en skrattattack och jag fick läsk över hela ansiktet. :( Sen skulle hon skämta med mig och slog till handen som jag hade läsken i, och så kom det på min jacka. Jag fick damp men nell torka bort det och sen va vi glada igen! Senare i täbban kom Nell på att hon måste ut med en hund som hon var dagmatte till och sprang hem. Som tur var så var Linnea och Ylva också i täbban så jag var med dem och testade kläder. Jag ville köpa en afro (filmfreak) men hade inte tillräckligt med pengar med mig, så det får jag ta en annan dag.



Måste köpa!!!!



Sry, kanske för många foton, men jag e ju halvjapan, haha.

...Och premiären av 2012 är idag!!! Adam sjunger i den och jag missar den för ingen hinner eller vågar titta på den!!! Får se den nån annan dag, typ imorrn eller nått... Mika kanske vill se den, hoppas det <3 Jag orkar nog inte idag, har ont i huvudet, fryser även om jag är varm och kan inte röra min vänsterarm, bara armbågen men inte lyfta eller nått. Bara man snuddar vid den skriker jag, jävla doktor som inte kan vaccinera bra. Träffade typ nån muskel eller nått. AJ! Jag mår skit..

Kjam <3

Pinsam hemfärd

Okej, jag suger säkert på att skriva intressanta saker men när jag skulle hem från helvetet idag hände en massa pinsamma saker.
Först i busstationen stod jag i en vattenpöl utan att märka det, en sån där äcklig skräppöl. Yuk! I alla fall när jag skulle gå in i bussen så satte jag mig på en stol som var lös (jag ser mig aldrig för vad jag gör). Så där satt jag och stolen åkte hela tiden "runt", men det var ju typ bara nedersta delen av stolen, asså där man sitter som var lös. Men så försökte jag hålla mig och sätet kvar och det gick ganska bra, förutom att det knarra hela tiden men bussen var nästan tom så de va inte så jätte farligt. Sen när jag skulle gå av bussen så trodde jag att bussen skulle stanna på en annan station (jag åkte i en buss som jag inte brukar åka i). Jag blev jätte stressad fast det var en bit kvar och när jag skulle gå av från stolen fastnade min väska och jag höll på att ramla. Nån tjej stirrade på mig och jag kände att jag blev helt röd!
När jag gick av bussen så tittade jag ner och började jag gå åt fel håll. Jag märkte inte det förrän jag kommit en bit. Sen vände jag snabbt om och gick mot huset. ...och på backen till mitt hus var det en DJUP vattenpöl som jag försökte hoppa över men sen hamnade jag i det och halkade. Som en reflex sa jag "hjälp!" och sen märkte jag att det va 2 byggare som satt i en bil med öppen dörr och stirrade på mig. Jag sprang upp till mitt hus, och då fick jag självklart en blöt pinne från ett träd i ansiktet.
Och nej, det är inte slut än.
När jag kom hem och tittade mig i spegeln märkte jag att mitt hår såg ut som en afro pga fuktigheten.

Men sånt händer mig varje dag så det var inte så farligt, det kommer hända imorrn igen. Jag har oxå skitont i armen efter att ha vaccinerat mig mot svininfluensan, det är svullet och jag har ont i huvudet. Är kanske sjuk imorrn...
Sry för de långa inlägget, ska bättra mig.
Nu ska jag titta på Adams hemsida<333 och redigera en film som Sara har tjatat om :P Sen kanske jag ska göra en annan film som handlar om fred (projekt av Sara, Eleonor och mig).

Kjam <3

Skaffat blogg!

Nu äntligen gör jag som de flesta andra och skaffar en blogg! Så välkomna till en astöntig blogg av en astöntig tönt. Nell hjälpte mig med ett namn till den, så den fick heta Makefunofme. Jag vet inte om det va positivt av henne men den blev väl okej i alla fall... ^^ Bloggen kommer nog inte bli så rolig att läsa, mitt liv handlar typ bara om pinsamheter... Kjam <3

 


RSS 2.0