Emo

typ frågor..

Det sista du sa högt: Pusspuss
Det senaste någon sa till dig: God natt
Vad har du druckit idag: vatten och cola
Vad var det senaste du åt: kebabpizza
Vad var det senaste du köpte: Muffins
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit
Vad är det för väder hos dig just nu: smältande snö
Godaste glassmaken: strazziatella (stavas de så?)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: haha, näh
Sover du tungt: no
Drömmer du mardrömmar: ibland..
Favoritlåt just nu: har massa men har fastnat på Vanilla Twilight
Vad ser du om du tittar till höger: hylla där jag proppat in massa random things
Vad gör dig glad just nu: Ska äntligen träffa babe imorrn. har inte träffats på 3 dagar!
Vad ska du göra härnäst: efter bloggandet så ducha
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: huvudvärk
Favoritgodis: allt sött e gött ^^
Kläder just nu: tajta jeans, stor tröja och nån hoodie
Sommarplaner: Japan!
Ringer du när du mår som sämst: Sara
Hur många kuddar sover du med: 5 :)
Morgon eller nattmänniska: Nattuggla
Vad är viktigast för dig: Familjen och vänner
Är du kittlig: Ni ska ba veta..
Snarkar du: har typ aldrig gjort, ärligt
Stjärntecken: lejon, rawr!
Kan alltid få dig att skratta: Adam, Sara, Zach, Nell
Äckligaste insekten: SPINDLAR, FÖR FAN VAD ÄCKLIGT!
Längtar du mest efter just nu: ska klippa scene hair
Litar du på mest i världen: Sara

måste fan skaffa ett jävla liv nu..

puss <3

:)

Åkte skidor med några i klassen idag. Var för det mesta med Astrid och Malin som både åkte snowboard och skidor, Malins allra första gång på en snowboard! hehe. Jag åkte iaf snowboard. Det var typ jätte kul! <3 Nu ska jag torka och fixa håret och lägga mig. Natti<3

GYM

Hej<3 sitter typ och brer på 28 lager hudvårdsprodukter... de e nice^^

Idag gick jag och nora till gymmet efter skolan och tränade HÅÅÅRT! Problemet var bara de att vi gick UPP 1 kg efter träningen.. VARFÖR?! :'( Vägde innan och efter, men ush.
Vi tränade till typ kl.6 PM, och snacka om att vi blev trötta. Kunde knappt gå upp för trappan, fan va dålig kondition jag har. Nora orkar så mkt mer än mig, känner mig fett fet lr nått, haha. (PS. jag vet att jag inte är fet alla som blir sura varje gång jag säger så!).

Jag fick också en jätte fin klocka av sara idag som alla hjärtans dagpresent! Tack bästaste <333Pusspuss hare gött! heh..

CONFUSED...

Tjatja bloggen! :P

Iskallt ute asso, -20C seriöst.. Och jag var i den iskalla stallet och jobbade i 5 timmar!!! snacka om kallt. Kunde inte heller rida för taken i de 2 ridhusen kunde rasa ner närsomhelst :S så jag sprang runt i 2 stall och fyllde på varm vatten i alla hästars krubbor för vattenkopparna hade frusit sönder och vattnet som fanns i krubborna hade frusit. Skitjobbig dag.

Aja, imorrn drar Nora och jag till gymmet och gymmar ett tag. Det kommer bli awesome!

Och jag behöver seriöst hjälp... dels för att jag e en psykopat och också att jag venne om jag ska klippa scene hair!!! Vill inte ha min "normala" frisyr, vill klippa till nått lite unikt som typ scene hair lr nått... Vill gärna ha adams frisyr men de blir fett mobbat... hjälp mig gärna med tips lr ja lr ej till scene hair!!!puss<3

Najs Days

Tja.

Har inte skrivit på ett tag nu.. sry. Ska skriva för fullt nu ^^

Igår åkte jag, nell och sara och bada. De var askul. Hade simfötter, hehe. Har typ inte vuxit ifrån "barndomen" än, men vem typ bryr sig..? Sen åkte vi till Lidl (haha) och köpte asmkt (kanske lite för mkt) snacks och godis. Satt där inne ganska länge för vi orka inte gå ut för de va hur kallt som helst. Där var vi till typ kl 20 (?) och käka slask. Sen hittade han som jobba där en 50öring och jag fick den, wii. God vad rik man är nu, shit asså. Aja, sen åkte vi hem tyyyp...? Hade oxå en presentation i skolan som gick åt helvete. Fick blackout och stod där uppe och såg ut som en tomat. Fy fan vad jag skämde ut mig TOTALT asså. Jag skakade asmkt och kunde inte hålla stilla manuset. FUCKING PRESENTATIONER!!! Har 2 till nästa vecka :'( Jag var helt tårfylld innan jag skulle presentera men fick tröst av nell så jag slapp gråta och se ännu mer ut som en tomat. Har presentationsskräck.. GOD!

Idag åkte klassen skridskor och va i sthlm 4 timmar, men jag, nea, s och n stack iväg på statsvandring ist. Egentligen inte för vi gick och shoppa och fika istället, hehe. Men de va hur mysigt som helst. Funderar på om jag ska klippa scene hair, de e så jävla snyggt, men problemet e att jag e så jävla ful så inget blir bra på mig... Borde jag?
Typ sånhär:Puss<3

FINALLY

Tja. Sry att jag typ inte bloggat på aslänge. Därför tänkte jag skriva upp nästan dag för dag lite om vad jag gjort om nån typ orkar läsa..?

VECKA 4

Åkte till Åre med familjen och åkte snowboard. Hur kul som helst även om jag typ bröt svanskotan 2ggr... Syrran körde in i mig i full fart och sen skulle jag ställa mig på pappas skidor och råkade åka ner för backen. När jag skulle hoppa av skidorna hamnade foten på den bakre delen av skidan och ramla baklänges. Det gjorde avont..

V. 5

MÅNDAG

Fick skippa ridning och jobb för att plugga till sexualkunskapsprovet som jag fick reda på dagen innan själva provet...

TISDAG

Redigerade nells bild till en avatar na'vi. Snacka om att hon blev glad!

ONSDAG

Nell fick bilden och sprang runt i hela skolan för att visa, aw. Sen åkte jag hem till sara och nell. sen bestämde vi oss för att ha en girlsnight och bakade kakor och köpte snacks och läsk. Gött.

TORSDAG

Shoppade med nell och hitta massa saker jag vill/ska köpa!Puss, love ya. //Ery

RSS 2.0